sâmbătă, 17 decembrie 2011

Kat Von D

Katherine Drachenberg cunoscuta sub pseudonimul de Kat Von D,este probabil una din cele mai puternice femei care au trait vreodata.

La varsta frageda de doar 14 ani si-a descoperit inclinatiile spre arta tatuajelor cand si-a capatat primul tatuaj,in scurt timp fugand de acasa pentru a-si implini visele.La varsta de 16 ani a intrat in salonul de tatuaje True Tattoo in Hollywood,unde  a avut onoarea de a invata de la unii din cei mai buni artisti care exista,Clay Decker si Chris Garver.Primul tatuaj pe care l-a facut a fost emblema trupei punk-metal The Misfits,un craniu,cu casti.

In anul 2005 Kat Von D a aparut in show-ul Miami Ink,un reality show despre cinci artiştii care au un magazin de tatuaje in South Beach, Florida. Avand în vedere popularitatea fenomenala a lui Kat Von D la Miami Ink, cei de la TLC i-au oferit un show propriu dupa ce si-a deschis un magazin de tatuaje,High Voltage Tattoo în LA. Kat Von D a tatuat celebritati precum Eric Balfour, Steve-O, Travis Barker, Jenna Jameson, Ian Scott, Nicole Richie, Sebastian Bach, şi Eva.

Detinand propria linie de cosmetice,haine si propriul salon de tatuaje,Kat Von D continua sa ne uimeasca in timp ce afacerea ei creste pe zi ce trece,find o femeie puternica,amuzanta,talentata,increzatoare in proprile puteri,pur si simplu fantastica.Un adevarat model.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu