luni, 19 decembrie 2011

Concert Iron Butterfly si Raygun Rebels in Hard Rock Cafe

Pe 19 februarie,Stay Metal Forever prezinta incepand de la ora 20:30(acces public 19:30,la Hard Rock Cafe Bucuresti:

Iron Butterfly

Cunoscuti pentru hit-ul lor din 1968,"In a gadda da vida",o melodie de 17 minute care a intrat in top 30 USA,albumul fiind clasat pe pozitia 31 in topul "Best-selling album in the world" cu aproximativ 25 de milioane de copii vandute,Iron Butterfly sunt o trupa de psychedelic rock formata in 1966 in San Diego.
In iulie 1968 Iron Butterfly realizeaza monumentalul LP „In-A-Gadda-Da-Vida”. Hitul cu acelasi nume, de nu mai putin de 17:05 minute, ocupa in totalitate a doua fata a albumului. Aceasta a fost piesa cu care trupa a surprins intreaga industrie muzicala. In-A-Gadda-Da-Vida a depasit orice record in muzica inregistrata pana la acea vreme, prin vanzari de peste 8 milioane de albume in primul an, ajungand apoi sa depaseasca premiul „Gold Album”. Trupa a primit drept rasplata primul „Platinum Album” din istorie si mai apoi „The Multi-Platinum Award”.

Ron Bushy, (drums) - membru fondator  
Lee Dorman, (bass guitar - vocals) – membru fondator
Charlie Marinkovich, (guitar - vocals)
Martin Gerschwitz, (keyboards/violin/lead and back up vocals)

Raygun Rebels

Anul 2007 este considerat anul infiintarii RAYGUN REBELS (Germania/SUA). Misiunea era clara: „Rock’n’Roll … simple, loud and in your face”. Dupa o serie de concerte in Germania, unde au reusit sa atraga un numar serios de fani, in 2010 Raygun Rebels si-a propus sa cucereasca America. Astfel, pasind pe urmele idolilor, trupa a zburat spre Hollywood si a reusit sa se impuna in fata unei concurente puternice si a unui public pretentios. Au cantat intr-o serie de cluburi de renume ca: Johnny Depp's Viper Room, legendarul Whisky Gogo (cunoscut in filme ca Airheads) casa lui Motley Crue si gazda unor nume mari precum Slash, Motorhead, B.B. King, The Doors si altii.

Anul 2010 a fost un an plin de realizari pentru Raygun Rebels: au avut peste 30 de concerte in USA, au semnat cu Death-Tone Heavy Productions Germania si, nu in ultimul rand, au terminat primul lor album full: "Bring Me Home" - the first steps to Rock’n’Roll heaven!  2011 a venit cu noi turnee in Germania, Spania si Slovacia.


Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP – 300 Ron (intalnire cu trupa, fotografii, autografe, etc.)
Categoria I – 130 Ron (loc la mese )
Categoria II – 90 Ron  (in picioare)

Adresa Hard Rock Cafe: Bulevardul  Kiseleff nr. 32C, sector 1, Parc Herastrau 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu